Mos ma lësho dorën - Episodet 133-134-135

Xhenku vazhdon përpjekjet për të gjetur Azrën, e cila jeton e qetë mes miqve në një qytezë bregdetare larg Stambollit. Ata do të takohen rastësisht gjatë një mbrëmjeje, por si do të jetë reagimi i tyre?! Çfarë fjalët do të shkëmbejnë ata me njëri-tjetrin dhe si do të rrjedhin ngjarjet pas takimit të tyre?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë