Mos ma lësho dorën - Episodet 136-137-138

Xhenku do të bisedojë me Feriden për ndjenjat e tij, por a do të arrijë ai t’i tregojë të vërtetën? Barishi do të emërojë Azrën drejtoreshë të marrëdhënieve me publikun në kompaninë e tij, por cili do të jetë klienti i parë që ajo do të takojë? A do ta firmosë Xhenku divorcin? Serapi do t’i kërkojë Azrës të kthehet në shtëpi për hir të Feridesë, por çfarë do t’i thotë ajo dhe si do të reagojë Azra pas takimit me Xhenkun në zyrën e Barishit?
Pasi lexon letrën që Ferideja i kishte shkruar, Azra do të marrë vendimin për t’u kthyer në shtëpi, por si do të reagojë Xhenku pas këtij vendimi? A do të munden ata të rrinë bashkë brenda një shtëpie duke anashkaluar inatet e vjetra? Çfarë shkruhet në letrën që do ta bëjë Azrën të ndryshojë mendim dhe si do ta presë Barishi vendimin e saj?
Barishi do t’ia bëjë të qartë Sumrusë se nuk do të lejojë askënd të lëndojë Azrën. Xhenku do të mësojë se Sumruja ka filluar bashkëpunimin me kompaninë e Barishit, aty ku punon dhe Azra. Ferideja do të mësojë se Azra nuk punon më në restorant, por në kompaninë e Barish Jamanit. Si do të vazhdojë loja në shtëpi në mënyrë që Ferideja të mos ngrejë dyshime për ndarjen e Xhenkut dhe Azrës?

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë