Mos ma lësho dorën - Episodi 112

Sumruja dyshon se Nurhani po largohet nga diçka e dyshimtë dhe ka shumë frikë për Xhansunë. Ku ka shkuar Melisi? Arda ndihet fajtor për largimin e Melisit. Xhenkun e telefonojnë nga morgu. Cila është arsyeja? Melis i telefonon Kadirit dhe i thotë se ka vendosur të largohet nga shtëpia dhe të arratiset me të.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë