Mos ma lësho dorën - Episodi 113

Kadiri e mashtron Melisin dhe e dërgon në shtëpi sepse nuk do që tradhtojë mikun e tij. E dëshpëruar, Melisi fajëson të gjithë për këtë. Xhenku fajëson veten për gjithçka që ndodh në familje. Xhansuja nuk e ka vendosur akoma nëse do të largohet me babanë e saj. Zerini më në fund kupton se Ferideja ka të drejtë për gjithçka dhe këtë ia rrëfen asaj.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë