Mos ma lësho dorën - Episodi 114

Xhenku dhe Azra vendosin të martohen së shpejti. Xhenku i bën një premtim Azrës përpara varrit të prindërve të saj. Sumruja nuk është dakord që Xhansuja të shkojë të jetojë me të atin dhe të largohet përgjithmonë prej saj. Çelenët mblidhen së bashku të gjithë në vilë dhe do të vendosin datën e martesës së Azrës dhe Xhenkut. Një njeri i dyshimtë ndodhet në shtëpinë e Azrës. A do të zbulojë ajo më shumë për vrasjen e babait të saj?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë