Mos ma lësho dorën - Episodi 116

Azmiu flet me Mesutin dhe hedh dyshime mbi Nurhanin. Përgatitjet për dasmën kanë filluar dhe Ferideja i tregon Azrës dhomën e saj sekrete, ku mban një sënduk të vjetër plot me kujtime. Mesuti fillon të dyshojë te Nurhani dhe mes tyre fillojnë grindjet. Ferideja mbledh zonjat e shtëpisë dhe të gjitha dalin për të blerë pajën e Azrës.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë