Mos ma lësho dorën - Episodi 117

Sumruja vazhdon lojën e saj të hakmarrjes ndaj Azrës. Melisa vazhdon të dashurojë Kadirin, por kupton se lidhja e tyre nuk mund të funksionojë dhe e fshin numrin e tij. Sumruja i kërkon Azmiut të shtjerë në dorë testamentin e Feridesë. Xhansusë i bie në dorë regjistrimi i vrasjes së Kemalit dhe mëson se babai i saj ka qenë i përfshirë.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë