Mos ma lësho dorën - Episodi 118

Zerini ka nxjerrë shtëpinë në shitje për shkak të problemeve financiare, por nuk e di se blerësja është vetë zonja Feride. Xhansuja është e zhytur në dëshpërim dhe ndihet e zhgënjyer për atë që ka dëgjuar. Azmiu arrin të marrë testamentin e Feridesë nga kasaforta e saj. Xhenkun arrin të gjejë sërish unazën e fejesës së Azrës.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë