Mos ma lësho dorën - Episodi 119

Xhenku i dhuron sërish Azrës unazën e martesës që i kishin marrë dhe ajo ndihet e lumtur. Serapi mëson se blerësja e shtëpisë së nënës së saj ishte Ferideja. Pasi dëgjon bisedën e Nurhanit, Mesuti kujton elektricistin para vdekjes së Kemalit dhe personin që kishte parë në lokalin e tij. Xhansuja shkon në shtëpinë e nënës së saj dhe nga dëshpërimi nuk flet me askënd.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë