Mos ma lësho dorën - Episodi 120

Sumruja merr në dorë testamentin dhe fillon të thurë intrigat e saj. Azmiu është i shqetësuar për testamentin dhe Sumruja i premton se nuk do ta vërë në vështirësi. Xhansuja i tregon babait të saj regjistrimin e bisedës së vdekjes së Kemalit dhe i kërkon atij që ta dëgjojnë bashkë.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë