Mos ma lësho dorën - Episodi 122

Duket se gjërat nuk po shkojnë mirë për Azrën dhe Xhenkun që pas kurthit që i ngriti Sumruja. Xhansuja ndihet tepër e zhgënjyer nga i ati i saj dhe kërkon që ta denoncojë atë në polici për vrasjen e Kemalit. Ajo do të njohë një tjetër fytyrë të tij. Xhenku kërkon të dijë të vërtetën mbi trashëgiminë e familjes Çelen.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë