Mos ma lësho dorën - Episodi 125

Xhansuja del nga operacioni dhe është duke luftuar për të mbijetuar. Azra dhe Xhenku janë të lidhur këmbë e duar dhe përpiqen të gjejnë forcë te njëri-tjetri. Xhansuja nuk arrin t’i mbijetojë aksidentit dhe Sumruja shkatërrohet plotësisht. Ferideja i kërkon ndihmë Kadirit për të gjetur Azrën dhe Xhenkun dhe ai del në kërkim bashkë me Melisën.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë