Mos ma lësho dorën - Episodi 126

Të gjithë janë të dëshpëruar për vdekjen e Xhansusë. Xheku do të plagoset gjatë përplasjes me Nurhanin. Mesuti shkon i penduar te varri i Kemalit. Për të marrë hak. Sumruja merr Mertin dhe largohet pa lajmëruar njeri.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë