Mos ma lësho dorën - Episodi 127

Sumru përpiqet të vrasë veten dhe Mertin në dëshpërim e sipër, por ndërhyrja e policisë do të jetë vendimtare. Azra nuk e denoncon Sumrunë, por kërkon që ajo të shtrohet në spital pasi ka probleme të shëndetit mendor. Familja Çelen është e lumtur se po afron dasma. Hylja shikon ftesën e dasmës së Azrës dhe Xhenkut. Do të bëjë gjë ajo për të penguar dasmën e tyre?

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë