Mos ma lësho dorën - Episodi 128

Azmiu shkon të takojë Sumrunë, por ajo nuk e pranon sepse sipas saj ai i kujton Xhansunë. Sumruja nuk reagon aspak mirë kur shikon ftesën e dasmës. Azra bëhet nuse dhe të gjithë janë të emocionuar. Sumruja arrin të dalë nga spitali për të shkuar në dasmën ku nuk e kanë ftuar.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë