Mos ma lësho dorën - Episodi 129

Azra dhe Xhenku bëjnë celebrimin dhe janë shumë të lumtur. Ndërkohë që të gjithë festojnë, Sumruja shkon pranë varrit të Xhansusë dhe i tregon çfarë ka ndodhur këto kohë në mungesë të saj. Xhenku, Melisa dhe Merti pësojnë aksident të papritur. Ndërkohë, Sumruja përpiqet të vrasë Azrën me armë, por në përpjekje e sipër arma i shkrepet aksidentalisht. Ç’do të ndodhë mes tyre?

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë