Mos ma lësho dorën - Episodi 130-131-132

Azra e pikëlluar do të shkojë në varrimin e Mertit, ndërkohë që Xhenku ndihet fajtor për vdekjen e tij. Sumruja, pas një bisede me Feriden do të vendosë të shkojë në sallën e gjyqit. Por çfarë do të dëshmojë ajo dhe çfarë vendimi do të marrë trupi gjykues për fatin e Azrës?!
I tronditur nga ngjarja e rëndë dhe duke u ndier përgjegjës për vdekjen e Mertit, Xhenku vendos t’i japë fund lidhjes me Azrën për të mirën e përbashkët. Por si do ta presin familjarët e tij këtë vendim? Çfarë do të bëjnë ata për ta bindur që ai të rikthehet me Azrën, e cila është njohur me Xhansunë dhe së bashku kanë shkuar larg Stambollit?!
Xhenku bën ç’është e mundur për ta gjetur Azrën, por ajo është zhdukur pa lënë gjurmë. Në një gjendje të vështirë mendore dhe shpirtërore pas fatkeqësisë në familje dhe pas ndarjes nga Xhenku, Azra mendon aktin ekstrem buzë greminës. Por kush do të gjendet atje pranë për ta shpëtuar?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë