Mos ma lësho dorën - Episodi 139

Azra detyrohet ta kalojë natën në shtëpi me Xhenkun në një situatë tejet të tensionuar midis tyre. Damlla do të debatojë për herë të parë me Barishin lidhur me Azrën pasi ajo nuk u kthye në shtëpi sikurse i kishte premtuar Tanemit. Barishi do t’i kërkojë Azrës të mendohet në lidhje me zgjedhjet që do po bën, ndërkohë që Ferideja do të shkojë të takojë Barishin. Me kë do të përballet ajo në zyrat e kompanisë?

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë