Mos ma lësho dorën - Episodi 140

Pas një bisede të gjatë me Feridenë, Barishi do të shkojë i ftuar te shtëpia e saj, ku do të përballet drejtpërdrejt me Xhenkun. Çfarë fjalësh do të shkëmbejnë ata mes njëri-tjetrin dhe si do të reagojë Azra për të qetësuar situatën që mund të dalë jashtë kontrollit nga çasti në çast?! Ndërkohë, Damlla përpiqet të qetësojë Tanemin, e cila pret me padurim kthimin e Azrës në shtëpi.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë