Mos ma lësho dorën - Episodi 143

E shqetësuar për Mertin dhe e mbushur plot me dyshime, Ferideja do të vendosë të shkojë vetë për ta vizituar. Sumruja do t’i shkojë Barishit në zyrë për të vënë pikat mbi “i” në lidhje me marrëdhënien e saj me familjen Çelen. Ndërkohë Damlla ndihet fajtore për aksidentin që i mori jetën Mertit, por çfarë vendimi do të marrë ajo në lidhje me këtë?! Sumruja dhe Azra do të përplasen edhe njëherë me njëra-tjetrën!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë