Mos ma lësho dorën - Episodi 145

Ferideja do të zbulojë fletëthirrjen e gjyqit dhe e acaruar do t’i kërkojë sqarime Serapit, por cila do të jetë gënjeshtra e radhës që kjo e fundit do t’i thotë Feridesë për të mbuluar të vërtetën? Si do të reagojnë Xhenku dhe Azra kur ta mësojnë këtë? Ndërkohë Damlla thërret Sumrunë për ndihmë në komisariat dhe atje ajo do të mësojë se kush është shoku i Damllës.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë