Mos ma lësho dorën - Episodi 147

Sumruja do të përgjojë Feridenë teksa i tregon Barishit se Azra është shtatzënë. Edhe Barishi ndihet keq që është i detyruar të gënjejë Feridenë dhe do t’i kërkojë Azrës të marrë një vendim. Sumruja do të kërcënojë Xhenkun, por si do të reagojë ai? Cili është zbulimi tronditës që do të bëjë Ferideja dhe çfarë vendimi do të marrë Azra me Xhenkun? Feridesë i rikthehen fragmente kujtimesh të hidhura, por çfarë do t’u komunikojë ajo familjarëve të saj?

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë