Mos ma lësho dorën - Episodi 148

Ferideja do t’i akuzojë të gjithë që e kanë gënjyer dhe do të marrë një vendim. Ikja e saj do të shkaktojë grindje në shtëpi dhe të gjithë do të mundohen t’ia hedhin fajin njëri-tjetrit. Gjithashtu edhe Azra do të largohet nga shtëpia. A do të arrijë Ferideja ta falë Azrën dhe për çfarë do të bisedojnë ato? Cili është vendimi drastik që do të marrë Damlla pas grindjes me Barishin?

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë