Mos ma lësho dorën - Episodi 153

Azra do të përplaset edhe njëherë tjetër me Sumrunë duke e akuzuar atë për lojën djallëzore dhe dashakeqëse që po luan. Xhenku do të bëjë një bisedë të qetë me Feridenë, cila do t’i japë disa këshilla të vlefshme në lidhje me marrëdhënien e tij me Azrën. Çfarë do të ndodhë mes Barishit, Azrës dhe Damllës dhe a do të jetë gati kjo e fundit të thotë të vërtetën në lidhje me aksidentin?

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë