Mos ma lësho dorën - Episodi 154

Si do të rrjedhin ngjarjes mes Xhenkut dhe Azrës? Damlla do të grindet sërish e Barishin dhe do të shkojë te Sumruja për këshilla, por për çfarë do ta këshillojë kjo e fundit?! Po ashtu edhe Arda do të debatojë me Barishin në lidhje me Damllën dhe më pas do të takohet me Xhenkun.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë