Mos ma lësho dorën - Episodi 156

Azra, Xhenku dhe Ferideja do të përpiqen të qetësojnë Barishin, i cili ka mbetur i shtangur nga vendimi i vajzës së tij për t’u martuar me Ardën. Ndërkohë që familje Çelen përgatitet për dasmë, Sumruja thur planin e radhës. Çfarë do të ndodhë gjatë mbrëmjes së madhe dhe çfarë do të ndodhë atje?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë