Mos ma lësho dorën - Episodi 159

Azra do të bëjë një bisedë të gjatë me Gurkanin në lidhje me Barishin dhe me qëndrimin e tij ndaj situatës aktuale. Ndërkohë, Azra me Xhenkun dhe Damlla me Ardën vazhdojnë të jetojnë të lumtur në krah të njëri-tjetrit. Si do ta shfrytëzojë Sumruja këtë situatë dhe çfarë plani ka kurdisur ajo për të prishur atmosferën?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë