Mos ma lësho dorën - Episodi 160

Damlla do të largohet krejt papritur nga shtëpia e Çelenëve duke i befasuar të gjithë familjarët. I tronditur dhe i lënduar nga ikja e saj e papritur, Arda do të mbyllet në dhomë për të reflektuar mbi lidhjen dhe martesën e tyre të nxituar. Çfarë do të bëjnë Çelenët për ta gjetur Damllën dhe si do të përballen ata me këtë situatë të vështirë?

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë