Mos ma lësho dorën - Episodi 161

Xhenku do të shkojë te shtëpia e Barishit dhe i revoltuar do të përballet me të në lidhje me ikjen e Damllës. Si do të reagojë Barishi dhe çfarë masash do të marrë ai kundër Çelenëve? Ndërkohë që përpjekjet vazhdojnë për të gjetur Damllën, Çelenët përpiqen të qetësojnë Ardën, i cili po e përjeton shumë keq situatën nga ana emocionale.

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë