Mos ma lësho dorën - Episodi 163

Në shtëpinë e Çelenëve do të shkojë policia për të shoqëruar Feridenë në komisariat për kallëzimit të bërë nga Barishi. Xhenku do të përplaset edhe njëherë tjetër me Barishin, ndërkohë që Ferideja do të humbasë ndjenjat në zyrat e komisariatit. Damlla do të shkojë te shtëpia e Çelenëve, por çfarë do të ndodhë atje?

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë