Mos ma lësho dorën - Episodi 165

Azra dhe Xhenku do të përgatitin një skenë të bukur për të dhënë lajmin e gëzueshëm në shtëpi. I vetëdijshëm se nuk ka asnjë mundësi për të fituar betejën ligjore, Xhenku pranon të paguajë një dëmshpërblim për ngritjen e padisë. Gjatë një debati me Barishin, Azra do të humbasë ndjenjat dhe do të shkojë në spital për analiza. Çfarë do t’i thotë mjeku Xhenkut në lidhje me gjendjen shëndetësore të Azrës?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë