Mos ma lësho dorën - Episodi 166

I trishtuar nga lajmi i hidhur që mori në spital, Xhenku do të mundohet të ruajë qetësinë dhe të mos bjerë në sy përpara Azrës dhe familjarëve të tjerë, të cilët i kanë bërë një surprizë për ditëlindje. Ai do të konsultohet me një mjek tjetër për diagnozën e sëmundjes së Azrës, i cili do ta referojë diku gjetkë. Çfarë do të bëjë Xhenku për ta bindur Azrën që të vizitohet te një klinikë e specializuar?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë