Mos ma lësho dorën - Episodi 167

Pas rezultatit të analizave, Xhenku do të vihet përballë një vendimi të vështirë. Azra duhet ta abortojë fëmijën brenda 15 ditësh për të shpëtuar jetën e saj, por ajo nuk është në dijeni të këtij fakti. Barishi dhe Sumruja do të takohen rastësisht me doktoreshën e Azrës. A do të jetë në gjendje Xhenku t’ia thotë të vërtetën e hidhur gruas së tij?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë