Mos ma lësho dorën - Episodi 168

Hylja do të kuptojë lojën e Sumrusë dhe do të shkojë menjëherë te Barishi për t’ia shpalosur të gjithë të vërtetën. A do të arrijë Sumruja t’i manipulojë sërish ata me metodat e saj dinake? Barishi do të pësojë një tjetër zhgënjim nga Gurkani, i cili e ka vjedhur gjatë kohës kur ai ishte në Mugla. Çfarë plani ka thurur Gurkani dhe si do të rrjedhin ngjarjet mes tyre?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë