Mos ma lësho dorën - Episodi 174

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen e Çelenëve do të mbizotërojë atmosfera festive. Në bashkëpunim me policinë dhe i pajisur me përgjues, Xhenku do të takohet me Gurkanin, por çfarë do të ndodhë atje mes tyre? Azrën do ta çojnë me urgjencë në spital për t’iu nënshtruar ndërhyrjes kirurgjikale. A do të arrijnë mjekët ta shpëtojnë atë?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë