Mos ma lësho dorën - Episodi 175

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga salla e operacionit teksa Azra ndodhet në gjendje kritike për jetën. A do të arrijë Azra ta fitojë betejën për jetë a vdekje?! Çfarë do të bëhet me Sumrunë, e cila akuzohet për bashkëpunim në vrasjen e Barishit? Si do ta presin atë në qeli të burgosurat e tjera?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë