Mos ma lësho dorën - Episodi 176

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i përgjërohet Xhenkut për ndihmë. A do të pranojë ai të dëshmojë në favorin e saj?! Damlla do të largohet nga shtëpia duke i lënë një letër Ardës. Çfarë vendimi do të marrë ky i fundit?! Sumruja do të njihet me vendimin e gjyqit. A do të shpallet fajtore ajo për bashkëpunim në vrasjen e Barishit?!

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë