Mos ma lësho dorën - Episodi 177

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së vërtetës. A do të ketë dhënë rezultate terapia? Sumruja do t’i kërkojë ndihmë Serapit, por a do të jetë e gatshme kjo e fundit t’ia falë Sumrusë të gjitha ligësitë dhe të dëshmojë në favorin e saj? Xhenku do t’i tregojë Azrës të vërtetën për Barishin. Dhe në fund, a do ta fitojë familja Çelen lumturinë e shumëpritur?

Të gjithë episodet e "Mos ma lësho dorën"

Azra dhe Xhenku do të përballen me çastin e së ...më shumë

E tmerruar dhe në gjendje të dëshpëruar, Sumruja do t’i ...më shumë

Familja Çelen pret me ankth doktoreshën Tyrkan të dalë nga ...më shumë

Ersoni do të propozojë Shirinin për martesë dhe në familjen ...më shumë

Azra dhe Xhenku do të shkojnë te shtëpia buzë liqenit ...më shumë

Pas një bisede të gjatë me Xhenkun, Azra do të ...më shumë

Më padijeni të sëmundjes së saj, Azra do të fajësojë ...më shumë

Pas humbjes së fëmijës, Azra do të largohet nga spitali ...më shumë