Xhenku vazhdon përpjekjet për të gjetur Azrën, e cila jeton ...më shumë

Azra e pikëlluar do të shkojë në varrimin e Mertit, ...më shumë

Azra dhe Xhenku bëjnë celebrimin dhe janë shumë të lumtur. ...më shumë

Azmiu shkon të takojë Sumrunë, por ajo nuk e pranon ...më shumë

Sumru përpiqet të vrasë veten dhe Mertin në dëshpërim e ...më shumë

Të gjithë janë të dëshpëruar për vdekjen e Xhansusë. Xheku ...më shumë

Xhansuja del nga operacioni dhe është duke luftuar për të ...më shumë

Do të arrijë Xhenku ta shpëtojë Xhansunë? Nurhani pendohet për ...më shumë

Ferideja mëson se testamentin e ka fotografuar Azmiu. Serapi i ...më shumë

Duket se gjërat nuk po shkojnë mirë për Azrën dhe ...më shumë

Azra dhe Xhenku kanë vendosur të caktojnë datën e celebrimit ...më shumë

Sumruja merr në dorë testamentin dhe fillon të thurë intrigat ...më shumë

Xhenku i dhuron sërish Azrës unazën e martesës që i ...më shumë

Zerini ka nxjerrë shtëpinë në shitje për shkak të problemeve ...më shumë

Sumruja vazhdon lojën e saj të hakmarrjes ndaj Azrës. Melisa ...më shumë

Azmiu flet me Mesutin dhe hedh dyshime mbi Nurhanin. Përgatitjet ...më shumë

Xhenku vihet në ndjekje të personit misterioz që kishte hyrë ...më shumë

Xhenku dhe Azra vendosin të martohen së shpejti. Xhenku i ...më shumë

Kadiri e mashtron Melisin dhe e dërgon në shtëpi sepse ...më shumë

Sumruja dyshon se Nurhani po largohet nga diçka e dyshimtë ...më shumë