Ferideja arrin ta bindë Xhenkun që të falë Melisin dhe ...më shumë

Nurhani përpiqet që të afrohet me Azrën por në shtëpi ...më shumë

Xhenku arrin të shpëtojë Azrën dhe i tregon sa i ...më shumë

Ferideja, Azra dhe Melisi shkojnë për të bërë prezantimin përpara ...më shumë

Ferideja vazhdon të mos e besojë se videon e ka ...më shumë

Xhenku dhe Ferideja bëjnë një mbledhje me disa klientë të ...më shumë

Personi që i tregon Azrës regjistrimin, i shkon në shtëpi ...më shumë

Azra dhe Xhansuja pajtohen. Ato përpiqen që marrëdhënia e tyre ...më shumë

Ferideja ndihet keq për situatën e shkaktuar me Sumrunë. Pas ...më shumë

Ferideja zhgënjehet për sjelljen e Sumrusë. Personi që lajmëroi Azrën ...më shumë

Azmiu dërgon një kontroll në kantierin e Mesutit. Serapi po ...më shumë

Halimeja kërcënon Selinin në këmbim të një shume parash. Hazimi ...më shumë

Azra ka filluar të dyshojë te Defneja dhe se Xhenku ...më shumë

Melisi vazhdon të mendojë se Kadiri është i sëmurë dhe ...më shumë

Ferideja lajmëron familjen dhe i tregon se Xhenku do të ...më shumë

Serapi po mendon të largohet nga shtëpia dhe bisedon me ...më shumë

Zyhreja sfidon hapur Fikretin dhe i djeg para syve fustanin ...më shumë

Kadiri shkon të takojë Azrën për sëmundjen e Xhenkut , ...më shumë

Serapi ka mbetur e vetmuar dhe është shumë e mërzitur. ...më shumë

Arda dhe Melisi përballen me nënën e tyre dhe fajësojnë ...më shumë