Xhenku mëson se ishte nëna e tij që financoi Sumrunë ...më shumë

Serapi ndihet e shqetësuar sepse Xhenku i bën shumë presion ...më shumë

Ferideja e mbështet Xhenkun në çdo moment, ai mund t’ia ...më shumë

Pas shumë vështirësive, Xhenku dhe Azra kurorëzojnë dashurinë e tyre. ...më shumë

Kadiri përpiqet të largohet nga spitali, por ndihet i pafuqishëm. ...më shumë

Xhenku dhe Azra janë të lumtur që janë prapë bashkë. ...më shumë

Xhenku kalon një natë shumë të vështirë në spital. Serapi ...më shumë

Fatma largohet dhe i kërkon Azrës që ta falë. Sumrua ...më shumë

Xhansuja është shumë e lumtur me babanë e saj dhe ...më shumë

Xhenku arrin ta falë Azrën por bën lojën sikur nuk ...më shumë

Serapi i kërkon llogari Feridesë dhe kjo e fundit akuzon ...më shumë

Azra kupton se jeta pa Xhenkun nuk ka asnjë kuptim ...më shumë

Xhenku mëson se burimi i financimit të Sumrusë ka ardhur ...më shumë

Sumruja publikon një reportazh në një revistë dhe kjo shqetëson ...më shumë

Kadiri shkon të thotë Feridesë se po heq dorë nga ...më shumë

Surpriza e Xhenkut do të dështojë. Nga xhelozia, Xhenku e ...më shumë

Azra arrin të gjejë një shtëpi për të jetuar e ...më shumë

Azra përpiqet të marrë të vëllanë, por a do ta ...më shumë

Sumruja shkon në darkën e madhe të organizuar nga Ferideja ...më shumë

Sumru dërgon Mertin në një shkollë me konvikt. Kush i ...më shumë