Mos u dorëzo - Episodi 4

Fjala e parë që thotë Ixhlali kur zgjohet nga koma është pikërisht emri i Jigitit. Edhe pse Nuri këmbëngul të largohet pasi ka marrë vesh sekretin e madh të familjes, Jigiti e mbyll brenda në dhomë duke e izoluar nga të gjithë.

Të gjithë episodet e "Mos u dorëzo"

Nuri, një vajzë jetime detyrohet të nisë jetën e saj ...më shumë

Pasi shkon në kompaninë e Kozanëve, Jigiti do të takohet ...më shumë

Jigiti dhe Nuri do t’i shprehin dashurinë njëri-tjetrin dhe do ...më shumë

Fjala e parë që thotë Ixhlali kur zgjohet nga koma ...më shumë

Kur kthehet në shtëpi, Jigiti do të zbulojë se Nuri ...më shumë

Kush e ndalon Nurin të largohet nga shtëpia pasi ajo ...më shumë

Kur familja e Nurit vjen për vizitë që t’i urojnë ...më shumë

Xhahiti duhet të shlyejë borxhet e shumta, sidomos pasi i ...më shumë