Mos u dorëzo - Episodi 7

Kur familja e Nurit vjen për vizitë që t’i urojnë Ixhlalit mirëseardhjen në shtëpi, Merti do të bëjë një pyetje që do t’i zërë të gjithë në befasi. Pas një debati të fortë, Nazani zbulon se Xhahiti vazhdon të luajë ende kumar. Kush do ta kërcënojë sërish Nurin?

Të gjithë episodet e "Mos u dorëzo"

Nuri, një vajzë jetime detyrohet të nisë jetën e saj ...më shumë

Pasi shkon në kompaninë e Kozanëve, Jigiti do të takohet ...më shumë

Jigiti dhe Nuri do t’i shprehin dashurinë njëri-tjetrin dhe do ...më shumë

Fjala e parë që thotë Ixhlali kur zgjohet nga koma ...më shumë

Kur kthehet në shtëpi, Jigiti do të zbulojë se Nuri ...më shumë

Kush e ndalon Nurin të largohet nga shtëpia pasi ajo ...më shumë

Kur familja e Nurit vjen për vizitë që t’i urojnë ...më shumë

Xhahiti duhet të shlyejë borxhet e shumta, sidomos pasi i ...më shumë