Nëna ime - Episodi 14

Mehmeti do të telefonojë Musain dhe ky i fundit do ta ftojë për darkë në shtëpi. Cila është arsyeja e kësaj darke? Në shenjë kërkimi faljeje për veprimin e Ajshes, Musai do t’i dërgojë Zejnepit lule dhe një letër. pas daljes në pension, Aliu do të vendosë të blejë një makinë, duke fituar kështu edhe zemrën e të birit.

Të gjithë episodet e "Nëna ime"

Çfarë pasojash do të sjellë tradhtia e Ibrahimit në familjen ...më shumë

Në dasmën e Mehmetit, do të jetë i ftuar edhe ...më shumë

Veprimi i fundit i Ibrahimit, do ta detyrojë Eminenë të ...më shumë

Ajshe dhe Musai do të takohen dhe do të marrin ...më shumë

Gjatë vizitës gjinekologjike të Ajshes, Musai do të marrë vesh ...më shumë

Musai do të kthehet nga Ankaraja dhe do të darkojë ...më shumë

Emineja do të ftojë për darkë të birin dhe ky ...më shumë

Mehmeti do të telefonojë Musain dhe ky i fundit do ...më shumë