Nëna ime - Episodi 15

Emineja do të ftojë për darkë të birin dhe ky do të jetë çasti i përballjes me të vërtetën. Si do të reagojë ai kur e ëma t’i kërkojë llogari? Mëngjesi i parë i Gonxhës me prindërit e saj, do të bëhet shkak që ata të bisedojnë. Pas shqetësimeve të ditëve të fundit, Ajshe do të detyrohet të bëjë një test shtatzënie.

Të gjithë episodet e "Nëna ime"

Çfarë pasojash do të sjellë tradhtia e Ibrahimit në familjen ...më shumë

Në dasmën e Mehmetit, do të jetë i ftuar edhe ...më shumë

Veprimi i fundit i Ibrahimit, do ta detyrojë Eminenë të ...më shumë

Ajshe dhe Musai do të takohen dhe do të marrin ...më shumë

Gjatë vizitës gjinekologjike të Ajshes, Musai do të marrë vesh ...më shumë

Musai do të kthehet nga Ankaraja dhe do të darkojë ...më shumë

Emineja do të ftojë për darkë të birin dhe ky ...më shumë

Mehmeti do të telefonojë Musain dhe ky i fundit do ...më shumë