Nëna ime - Episodi 16

Musai do të kthehet nga Ankaraja dhe do të darkojë me familjen e tij. Por telefonata e Ajshes dhe lajmi që do t’i japë Musait, do të ndryshojë gjithçka. Në një bisedë miqësore me Aliun, Zejnepi do t’i pohojë atij ndjenjat e saj të vërteta për Musain. Si do ta presë ai këtë gjë?

Të gjithë episodet e "Nëna ime"

Çfarë pasojash do të sjellë tradhtia e Ibrahimit në familjen ...më shumë

Në dasmën e Mehmetit, do të jetë i ftuar edhe ...më shumë

Veprimi i fundit i Ibrahimit, do ta detyrojë Eminenë të ...më shumë

Ajshe dhe Musai do të takohen dhe do të marrin ...më shumë

Gjatë vizitës gjinekologjike të Ajshes, Musai do të marrë vesh ...më shumë

Musai do të kthehet nga Ankaraja dhe do të darkojë ...më shumë

Emineja do të ftojë për darkë të birin dhe ky ...më shumë

Mehmeti do të telefonojë Musain dhe ky i fundit do ...më shumë