Nëna ime - Episodi 17

Gjatë vizitës gjinekologjike të Ajshes, Musai do të marrë vesh një të vërtetë të hidhur, për të cilën do të fajësojë të fejuarën e tij. Ibd=rahimi do të telefonojë të bijën dhe do të kërkojë të takohet me të, por Derja nuk dot ë pranojë dhe ka një arsye të fortë për këtë. Lajmi në gazetë për shtatzëninë e Ajshes do të trazojë ujërat për të gjithë. Si do të reagojë Zejnepi kur ta marrë vesh?

Të gjithë episodet e "Nëna ime"

Çfarë pasojash do të sjellë tradhtia e Ibrahimit në familjen ...më shumë

Në dasmën e Mehmetit, do të jetë i ftuar edhe ...më shumë

Veprimi i fundit i Ibrahimit, do ta detyrojë Eminenë të ...më shumë

Ajshe dhe Musai do të takohen dhe do të marrin ...më shumë

Gjatë vizitës gjinekologjike të Ajshes, Musai do të marrë vesh ...më shumë

Musai do të kthehet nga Ankaraja dhe do të darkojë ...më shumë

Emineja do të ftojë për darkë të birin dhe ky ...më shumë

Mehmeti do të telefonojë Musain dhe ky i fundit do ...më shumë