Nëna ime - Episodi 18

Ajshe dhe Musai do të takohen dhe do të marrin një vendim për të ardhmen e tyre. Ka ndryshuar qëndrimi i Musait ndaj saj pas asaj që ndodhi? Pas lajmit të shtatzënisë së Ajshes, Gonxha do t’i shmanget të atit. E mësuar me të vëllanë që i kërkon vazhdimisht para, Zejnepi këtë herë do të habitet nga arsyeja që do të dëgjojë prej tij.

Të gjithë episodet e "Nëna ime"

Çfarë pasojash do të sjellë tradhtia e Ibrahimit në familjen ...më shumë

Në dasmën e Mehmetit, do të jetë i ftuar edhe ...më shumë

Veprimi i fundit i Ibrahimit, do ta detyrojë Eminenë të ...më shumë

Ajshe dhe Musai do të takohen dhe do të marrin ...më shumë

Gjatë vizitës gjinekologjike të Ajshes, Musai do të marrë vesh ...më shumë

Musai do të kthehet nga Ankaraja dhe do të darkojë ...më shumë

Emineja do të ftojë për darkë të birin dhe ky ...më shumë

Mehmeti do të telefonojë Musain dhe ky i fundit do ...më shumë