Nëna ime - Episodi 19

Veprimi i fundit i Ibrahimit, do ta detyrojë Eminenë të përballet me të birin dhe t’i tregojë vendin. Por a do të ndikohet ai nga fjalët e së ëmës? Të shqetësuar për gjendjen e Gonxhës, shokët e saj të klasës do të takojnë Zejnepin dhe do t’i shprehin shqetësimin e tyre. E vendosur për të marrë hak ndaj Arzusë, Ajshe do të bëjë çmos që të ndalojë transmetimin e programit të mikes së saj të vjetër.

Të gjithë episodet e "Nëna ime"

Çfarë pasojash do të sjellë tradhtia e Ibrahimit në familjen ...më shumë

Në dasmën e Mehmetit, do të jetë i ftuar edhe ...më shumë

Veprimi i fundit i Ibrahimit, do ta detyrojë Eminenë të ...më shumë

Ajshe dhe Musai do të takohen dhe do të marrin ...më shumë

Gjatë vizitës gjinekologjike të Ajshes, Musai do të marrë vesh ...më shumë

Musai do të kthehet nga Ankaraja dhe do të darkojë ...më shumë

Emineja do të ftojë për darkë të birin dhe ky ...më shumë

Mehmeti do të telefonojë Musain dhe ky i fundit do ...më shumë