Nëna ime - Episodi 20

Në dasmën e Mehmetit, do të jetë i ftuar edhe Musai me familjen e tij. Ç’do të ndodhë kur Musai të dehet dhe të përfundojë në shtëpinë e Zejnepit? Duke u kthyer për në shtëpi, Zehra, Emineja dhe Derja do të shohin Ibrahimin përkrah një gruaje të panjohur. Do të përballet Zehra me burrin e saj?

 

Të gjithë episodet e "Nëna ime"

Çfarë pasojash do të sjellë tradhtia e Ibrahimit në familjen ...më shumë

Në dasmën e Mehmetit, do të jetë i ftuar edhe ...më shumë

Veprimi i fundit i Ibrahimit, do ta detyrojë Eminenë të ...më shumë

Ajshe dhe Musai do të takohen dhe do të marrin ...më shumë

Gjatë vizitës gjinekologjike të Ajshes, Musai do të marrë vesh ...më shumë

Musai do të kthehet nga Ankaraja dhe do të darkojë ...më shumë

Emineja do të ftojë për darkë të birin dhe ky ...më shumë

Mehmeti do të telefonojë Musain dhe ky i fundit do ...më shumë